Wij zijn Clinique Elixir

Clinique Elixir is een huidtherapie praktijk gericht op cosmetisch en medische huidverbetering. Bij ons staan expertise en kwaliteit hoog in het vaandel en daarom werken wij uitsluitend met huidtherapeuten. 

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister paramedici. Uw huid is dus in veilige handen. Bovendien hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

'Where Beauty meets Science'

Clinique Elixir is een huidtherapie praktijk in Rotterdam. Je kunt bij ons terecht voor medische en cosmetische huidbehandelingen. Clinique Elixir biedt een breed scala aan huidverzorgingsproducten aan.

Clinique Elixir biedt professioneel advies op het gebied van huidverzorging, zowel thuis als in de kliniek. Kom je er zelf niet uit of heb je een vraag over een product? Vraag advies aan één van onze huidtherapeuten

Missie en visie

Missie: "Onze missie bij Clinique Elixir is om hoogwaardige medische zorg en behandelingen te bieden aan onze patiënten, terwijl we ons inzetten voor het verbeteren van hun gezondheid en welzijn."

Visie: "Onze visie bij Clinique Elixir is om de toonaangevende aanbieder van medische diensten te worden, waarbij we ons richten op het creëren van een comfortabele en vertrouwelijke omgeving voor onze patiënten en het implementeren van de nieuwste medische technologieën om de best mogelijke resultaten te behalen."

Maak kennis met Clinique Elixir!

Tijdens een Intakegesprek leren wij niet alleen jou, maar ook je huid goed kennen. Je maakt kennis met onze huidtherapeuten en onze verschillende behandelingen. We zorgen er altijd voor dat de behandeling past bij jouw huid en zorgen zo voor het gewenste resultaat.