Expertise, kwaliteit en klantgericht

Clinique Elixir werkt samen met professionele en gediplomeerde huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister paramedici. Samen werken wij aan innovatie op het gebied vn huidtherapie.

Bij Clinique Elixir stellen wij de wensen van onze patiënten voorop: wij werken samen met u naar het optimale resultaat. Door de persoonlijke benadering van onze huidtherapeuten, krijg je altijd een behandeling die bij jou past.

'Uw huid is in goede handen'

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister paramedici. Uw huid is dus in goede handen. 

Clinique Elixir biedt professioneel advies op het gebied van huidverzorging, zowel thuis als in de kliniek. Kom je er zelf niet uit of heb je een vraag over een product? Vraag advies aan één van onze huidtherapeuten

 • Alaa

  Clinique Elixir moet betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten met een tevreden gevoel de deur uit gaan. Het leveren van kwalitatief goede behandelingen is mijn prioriteit.

 • Suzik

  Mijn werk als huidtherapeut geeft mij veel voldoening. Ik vind het belangrijk om advies op maat te geven om zo het beste resultaat te bereiken. Mijn cliënten hun zelfvertrouwen een boost te kunnen geven is mijn doel.

 • Imen

  Elke dag ben ik in contact met onze cliënten en sta klaar om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Dat onze cliënten een prettige ervaring hebben bij Clinique Elixir, vind ik het allerbelangrijkste!

 • Rumeysa

 • Zainab

1 van 5

Maak kennis met Clinique Elixir!

Tijdens een Intakegesprek leren wij niet alleen jou, maar ook je huid goed kennen. Je maakt kennis met onze huidtherapeuten en onze verschillende behandelingen. We zorgen er altijd voor dat de behandeling past bij jouw huid en zorgen zo voor het gewenste resultaat.