Gezichtsbehandeling

De behandeling

Wil jij een gezonde huid en een boost van antioxidanten en vitaminen? Kies dan voor één van de vele gezichtsbehandelingen. Deze behandeling heeft als doel om je huid te reinigen en te verzorgen. Skinceuticals en Image bestaan uit professionele huidverzorgingsproducten die ondersteund zijn door wetenschappelijk onderzoek. De producten bevatten hoge percentages actieve werkstoffen, zodat deze tot diep in de huid werkzaam zijn.

Skinceuticals houdt zich aan de hoogste onderzoeks- en testnormen als het gaat om de ontwikkeling en productie van hun producten. Optimaliseren van de gezondheid van de huid is hierbij het allerbelangrijkste.

Wat kun je verwachten van een gezichtsbehandeling/facial? De huid zal worden gereinigd en gestoomd. Vervolgens wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, hierbij zullen alle onzuiverheden worden verwijderd. Na de dieptereiniging is er tijd om de huid te voeden met een masker, serum en crème.

Bij Clinique Elixir laten wij je verschillende gezichtsbehandelingen ervaren. Wij werken met deskundige huidtherapeuten die de gezichtsbehandeling volledig afstemmen op jouw wensen en op de kenmerken van jouw huidtype, zodat jij krijgt wat je huid nodig heeft en kunt genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. Bij ons staat ontspanning, professionaliteit, kwaliteit an persoonlijke aandacht voorop.

Waar de één last heeft van een doffe huid, pigmentvlekken of een droge huid, heeft de ander last van acne of littekens. Daarom onderzoeken we de staat van je huid, waardoor we de behandeling volledig kunnen personaliseren aan de hand van jouw unieke huidbehoeften en -verlangens.

Ben jij benieuwd welke facial het beste bij jouw huidtype past? Neem dan snel contact op met een van onze huidtherapeuten voor advies op maat.

Indicaties

Een facial/gezichtsbehandeling kan worden ingezet bij elk huidtype en mag maandelijks herhaald worden.

Het doel van een facial is om de huid grondig te reinigen en exfoliëren, wat zal zorgen voor een gezonde glow. Daarnaast is dit een perfecte behandeling bij een acne gevoelige huid in combinatie met een peeling.

Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met grondige huidanalyse.

Contra indicaties

Je kunt de behandeling niet ondergaan als je de volgende indicaties en/of kenmerken hebt: acute actieve infecties (herpes simplex/koortslip)

Nazorg & vergoedingen

Nazorg

Na een facial kan je gezicht wat roder zijn, dit zal binnen enkele uren wegtrekken. Om de resultaten van de facial te optimaliseren, raden wij een goede thuisverzorging aan met producten afgestemd op jouw huidtype.

Het is belangrijk je huid elke dag te beschermen met een SPF 30+.

Vergoedingen

Ben jij aanvullend verzekerd? Dan is er een mogelijkheid dat de kosten deels of geheel vergoedt worden door je verzekering. Vraag de huidtherapeut wat je opties zijn.

'Nothing a facial can't fix'

Bij Clinique Elixir bieden we verschillende soorten gezichtsbehandeling. Door ons diverse aanbod is er altijd wel een gezichtsbehandeling die bij jouw huid past. Onze gezichtsbehandelingen geven jouw huid de vitamine die deze nodig heeft. Bovendien zijn onze gezichtsbehandelingen ook heerlijk om even te kunnen ontspannen.

Boek jouw intake!

Wil jij een professionele gezichtsbehandeling laten uitvoeren door een specialist in Rotterdam en ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Boek nu jouw intakegesprek en start vandaag nog met het verbeteren van jouw huid!

Afspraak maken

Vraag het aan de huidtherapeut!

Heb je een specifieke vraag over jouw huid, onze producten of één van onze behandelingen? Onze huidtherapeuten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.