EMB bloedtest

Actie prijs 150 euro, normale prijs 185 euro

Het bloedonderzoek is voornamelijk voor mensen met klachten zonder een duidelijke oorzaak, zoals acne of haaruitval. We kijken naar tekorten aan vitamines en mineralen, verstoringen door bacterien schimmels of parasieten, stress- en hormoon level en intoleranties van bijvoorbeeld gluten, tarwe, suiker, soja etc.

 

Een EMB-test is een energetisch morfologische bloedtest. Het is een aanvulling op de behandeling die u ondergaat bij de huidtherapeut. Doormiddel van de EMB-test kunnen we achter komen welke tekorten, verstoringen en belastingen in het lichaam heeft. Sommige verstoringen of tekorten kunnen invloed hebben op onze huid. De meeste huidproblemen hebben voornamelijk te maken met onze lever en darmen.

Het EMB-test geeft aan welke tekorten aan voeding, energetische verstoringen en belastingen aan uw huidprobleem heeft gezorgd. Het kan ook uitgevoerd worden om uw algehele gezondheid te checken om bijvoorbeeld uw darmen om te kijken of u verstoringen, schimmels of bacteriën heeft. Of de vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stress parameters, energetische blokkades en energetische intoleranties te controleren.

De huidtherapeut neemt middels een vingerprik enkele druppels bloed af. Die vervolgens opgestuurd wordt naar het laboratorium. De uitslag wordt met u besproken.

Behandelplan EMB-test:

Er vindt eerst een intakegesprek plaats, waarbij alles besproken wordt over uw klachten. Vervolgens wordt er bloed afgenomen en verstuurd naar het laboratorium. De testuitslag wordt na drie weken besproken en een behandelplan opgesteld.