Visie & werkwijze

Clinique Elixir is een huidtherapie praktijk gericht op cosmetisch en medische huidverbetering. Bij ons staan expertise en kwaliteit hoog in het vaandel en daarom werken wij uitsluitend met huidtherapeuten.  

U kunt bij ons terecht voor verschillende huidproblemen en huidtypes. Zo bieden wij diverse behandelingen aan voor: acne, littekens, overbeharing, haaruitval, schimmelnagels, huidveroudering, hyperpigmentatie, hypopigmentatie, vaatafwijkingen, gezichtsbehandelingen, mesotherapiemicroneedlingpeelings, oedeembehandelingen en productadvies. 

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister paramedici. Uw huid is dus in veilige handen. Bovendien hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Na het vrijblijvende eerste consult wordt er samen met de professionals besproken welke behandeling het beste bij u past. Elke behandeling wordt op een comfortabele en effectieve wijze verricht met extra persoonlijke aandacht. Uw huid is onze zorg! 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.