Ons team

Alaa Al-Khalili 

Huidtherapeute

Clinique Elixir moet betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten met een tevreden gevoel de deur uit gaan, dit kan alleen als ik achter de behandelingen staan die wij aanbieden. Het leveren van kwalitatief goede behandelingen hangt nauw samen met zelfontwikkeling en vooruitstrevend zijn op het gebied van behandelingen en de apparatuur waarmee wij werken. Ik voer een breed scala aan behandelingen uit bij Clinique Elixir.

U kunt bij mij terecht voor: peelingsdermapenmesotherapie, lasertherapie en gezichtsbehandelingen. Daarnaast ben ik in het bezit van een BIG en NVH registratie.

Foto van huidtherapeute Alaa Al-Khalili
Foto van huidtherapeute Suzik Sadulla

Suzik Sadulla

Huidtherapeute

Mijn werk als huidtherapeut geeft mij veel voldoening. Ik vind het belangrijk om advies op maat te geven en een behandelplan op te stellen om zo het beste resultaat te bereiken. Mijn cliënten hun zelfvertrouwen een boost geven door medische of cosmetische behandelingen is mijn doel. Kennis up-to date houden vind ik heel belangrijk in ons vakgebied, omdat er veel nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van behandelingen en huidverzorging. Ik voer een breed scala aan behandelingen uit bij Clinique Elixir.

U kunt bij mij terecht voor: peelingsdermapenmesotherapie, lasertherapie en gezichtsbehandelingen. Daarnaast ben ik in het bezit van een BIG en NVH registratie.