• Goede beoordeling

    4.9/5 sterren uit 150+ reviews op Google

  • HBO opgeleide huidtherapeuten

    Huidtherapeuten zijn voorzien van een NVH-registratie en KP-registratie

  • Maatwerk

    Jouw huid is uniek, wij bieden maatwerk voor iedereen

1 von 3

Last van ongewenste haargroei?

Veilig en pijnloos laseren

Last van ongewenste beharing? Overweeg een laserbehandeling als de permanente oplossing voor overbeharing, ingegroeide haren en scheerirritatie. Deze behandeling verwijdert ongewenste haargroei veilig en pijnloos. Zo geniet je van een gladde huid zonder de nadelen van traditioneel scheren.

Gooi je scheermes maar in de prullenbak en ontdek het gemak van laserontharing!

Hoe werkt laserontharing?

Laserbehandeling 

Tijdens onze laserbehandeling staat jouw comfort bij ons voorop. Daarom zorgen wij voor een rustige werkplek die is voorzien van comfort en privacy. De laserbehandeling zal plaats vinden in een afgesloten ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen. Onze huidtherapeute zal hier de laserbehandeling nogmaals met je doornemen. 

Aan het begin van de laserbehandeling zal de huidtherapeut allereerst het gebied aftekenen dat onthaard moet worden.  Je ogen worden tijdens de behandeling afgeschermd tegen het licht van de laser. 

Bij een laserbehandeling absorbeert het pigment in de haarzakjes het licht in de laser, hierdoor raken de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei, beschadigd. De haren die gelaserd worden, kunnen wij hierdoor aanzienlijk reduceren en/of verwijderen. Na afloop van de laserbehandeling wordt het behandelde gebied verzorgd. De huidtherapeute brengt een koele en kalmerende crème aan zodat de huid zich kan herstellen.  

Een laserbehandeling duurt ongeveer tussen de 10 en 90 minuten. Hoelang jouw behandeling zal duren, hangt af van het gebied dat gelaserd moet worden. 

Voor wie is laserontharen?

Huidtypes 

Dankzij de GentleMax Pro is het voor ons mogelijk om verschillende huidtypes te behandelen. Laser ontharen is mogelijk voor zowel de donkere als de lichte huid. Onze huidtherapeut kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw huidtype, zodat jij altijd de juiste laserbehandeling krijgt. Wij gaan voorzichtig met jouw huid om, veiligheid is voor ons daarom erg belangrijk. Een persoonlijk behandelplan zorgt ervoor dat de laserontharing wordt afgestemd op jouw huid. Elke huid is anders en vraagt daarom om een andere behandeling. 

Vergoedingen laserontharinng

Vergoedingen laserbehandeling 

Bij Clinique Elixir werken uitsluitend HBO gediplomeerde huidtherapeuten, die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). De laserbehandeling bij overmatige haargroei in het gelaat wordt hierdoor vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. 

Wil jij graag beginnen met laseren? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS intake consult

Altijd het beste resultaat met de GentleMax Pro

De Gen

Vergoeding voor laserontharing

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt laserontharing misschien wel vergoed vanuit je zorgverzekering. Wij helpen je graag met eventuele vragen en bekijken samen de mogelijkheden

1 von 4

Vraag het de huidtherapeute!

Heb je een vraag over jouw huid, onze producten of één van onze behandelingen? Onze huidtherapeuten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

WhatsApp