Behandelingen

Clinique Elixir werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en behandelingen. De merken waarmee gewerkt wordt zijn: Image SkincareSkinceuticals, Mesoestetic en Circadia. Deze merken onderscheiden zich van de cosmetica die u misschien gewend bent om te kopen bij de drogist, dit zijn namelijk cosmeceuticals. Wat zijn cosmeceuticals? Dit zijn producten die tussen cosmetica en farmaceutica (geneesmiddel) in zitten en hebben dus een hoog percentage actieve ingrediënten. Hierdoor hebben zij een diepere en krachtige werking om huidveroudering en huidproblemen aan te pakken. Door de juiste thuisverzorging te gebruiken zullen de behandelresultaten geoptimaliseerd en verlengd worden.

Naast producten werkt Clinique Elixir met hoogwaardige apparatuur. De Candela GentleMax Pro is inzetbaar voor verschillende huidaandoeningen, denk hierbij aan: overbeharing, pigmentaandoeningen, huidverjonging en kalknagels. Naast lasertherapie zijn wij gespecialiseerd in huidtherapie, waarbij het cosmetische beeld eveneens als de huidgezondheid verbeteren de belangrijkste doelen zijn. Dit doen wij door gezichtsbehandelingen, microneedling, peelings, mesotherapie, acnetherapie en camouflagetherapie.

Bij Clinique Elixir werken uitsluitend HBO gediplomeerde huidtherapeuten, die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Dit houdt ook in dat veel behandelingen kunnen worden vergoedt bij de aanvullende zorgverzekering.

Bent u benieuwd welke producten en behandelingen het beste bij jouw huid aansluiten? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek bij een van onze huidtherapeuten. 

Vetbevriezing (Cryolipolyse)

Vetbevriezing (Cryolipolyse)

EMB bloedtest

EMB bloedtest

Fractional laser

Fractional laser

Carboxytherapie

Carboxytherapie

Hydrafacial™

Pigmentlaser

Lasertherapie Schimmelnagel

Body Treatments

Laser Rejuvenation

Manuele Lymfedrainage

Mesotherapie Skinboosters

Mesotherapie XL Hair

Peelings

Dermapen

Facials

Je eerste afspraak

Laserontharing

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie