Tijdens het eerste consult wordt de aard van jouw klacht met de behandelaar besproken, zodat er een behandelplan op maat kan worden gemaakt. Een goed behandelplan begint bij een huidanalyse met de huidscanner Observ520. De huidtherapeut kan een gedetailleerde huidanalyse geven over de diepere lagen van de huid. Daarnaast krijg je advies over producten die je thuis gebruikt om de behandeling te ondersteunen en optimaliseren. De resultaten van de scan worden opgeslagen en vergeleken, zodat wij de voortgang van de behandeling kunnen monitoren.

Wil jij graag weten wat jouw huidtype is, heb je een specifieke indicatie of vraag? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek bij een van onze huidtherapeuten.

De producten die je gebruikt kunnen veel invloed hebben op jouw huidconditie. Wij vinden het daarom erg belangrijk om uitgebreid product advies te geven tijdens het intake consult. Verzorging kan de behandelingen die je bij Clinique Elixir ondergaat namelijk ondersteunen en optimaliseren. Wij werken enkel met hoogwaardige producten die hoge percentages aan werkzame stoffen bevatten. Hierdoor kunnen de producten in de diepere huidlagen voor verbetering zorgen. De merken waarmee gewerkt wordt zijn: Image Skincare, Skinceuticals en Mesoestetic.

Ben jij benieuwd welke producten het beste bij jouw huid aansluiten? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek bij een van onze huidtherapeuten.

Veel van de behandelingen bij Clinique Elixir worden vergoed door de zorgverzekeraar. Het is echter wel afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering en de indicatie waarvoor jij de behandeling ondergaat.

Neem contact op met jouw verzekering om te achterhalen welke behandelingen vergoed worden of vraag een van onze huidtherapeuten om meer informatie.