Wil jij een gezonde huid en een boost van antioxidanten en vitaminen? Kies dan voor één van de vele gezichtsbehandelingen. Deze behandeling heeft als doel om je huid te reinigen en te verzorgen. Skinceuticals en Image bestaan uit professionele huidverzorgingsproducten die ondersteund zijn door wetenschappelijk onderzoek. De producten bevatten hoge percentages actieve werkstoffen, zodat deze tot diep in de huid werkzaam zijn.

Skinceuticals houdt zich aan de hoogste onderzoeks- en testnormen als het gaat om de ontwikkeling en productie van hun producten. Optimaliseren van de gezondheid van de huid is hierbij het allerbelangrijkste.

Wat kun je verwachten van een gezichtsbehandeling/facial? De huid zal worden gereinigd en gestoomd. Vervolgens wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, hierbij zullen alle onzuiverheden worden verwijderd. Na de dieptereiniging is er tijd om de huid te voeden met een masker, serum en crème.

Bij Clinique Elixir laten wij je verschillende gezichtsbehandelingen ervaren. Wij werken met deskundige huidtherapeuten die de gezichtsbehandeling volledig afstemmen op jouw wensen en op de kenmerken van jouw huidtype.

Bent jij benieuwd welke facial het beste bij jouw huidtype past? Neem dan snel contact op met een van onze huidtherapeuten voor advies op maat

Een facial/gezichtsbehandeling kan worden ingezet bij elk huidtype en mag maandelijks herhaald worden.

Het doel van een facial is om de huid te reinigen en exfoliëren, wat zal zorgen voor een gezonde glow. Daarnaast is dit een perfecte behandeling bij een acne gevoelige huid in combinatie met een peeling.

Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze huidtherapeuten

Je kunt de behandeling niet ondergaan als je de volgende indicaties en/of kenmerken hebt: acute actieve infecties (herpes simplex/koortslip)

Nazorg

Na een facial kan je gezicht wat roder zijn, dit zal binnen enkele uren wegtrekken. Om de resultaten van de facial te optimaliseren, raden wij een goede thuisverzorging aan met producten afgestemd op jouw huidtype.

Het is belangrijk je huid elke dag te beschermen met een SPF 30+.

Vergoedingen

Ben jij aanvullend verzekerd? Dan is er een mogelijkheid dat de kosten deels of geheel vergoedt worden door je verzekering. Vraag de huidtherapeut wat je opties zijn.