Van consult naar therapie:

 

Bij Clinique Elixir bent u altijd welkom voor een GRATIS intake gesprek

Intake

Tijdens het eerste consult wordt de aard van uw klacht samen met uw behandelaar besproken. Hiernaast wordt uw hulpvraag naar voren gebracht en hieruit wordt er samen met u besloten wat voor behandeling het beste bij uw past.

Als eerst wordt uw huid uitgebreid geanalyseerd met de Observ520, een modern en proffesioneel huidanalyse-apparaat. Vervolgens wordt er op basis van uw wensen en de uitslag van de huidanalyse de meest geschikte behandeling gekozen.

Na de intake wordt overgegaan tot behandeling of wordt er een vervolgafspraak gemaakt en krijgt u informatie en adviezen mee naar huis over hoe u uw huid het beste kan voorbereiden voor de behandelingen. De prijzen en vergoedingen worden ook tijdens dit consult besproken.


  

Behandelplan

Als u besluit om een behandeling te ondergaan bij Clinique Elixir kan dit direct plaatsvinden na het intake gesprek.

Hiervoor wordt samen met u een behandelplan opgesteld voor de gekozen behandeling. In het behandelplan wordt er precies uitgeschreven welke stappen genomen worden tijdens de behandeling. Na het ondertekenen van de behandelingsovereenkomst kan worden overgegaan tot behandeling.


  

Behandeling

Wanneer de behandeling begint legt onze behandelaar alles stap voor stap uit, zodat u precies weet hoe de behandeling verloopt en wat u kunt verwachten. De behandeling kan direct na de intake plaatsvinden of er kan een afspraak gemaakt worden voor een andere dag, afhankelijk van het duur van de afgesproken behandeling.


  

Na de behandeling

Na elke behandeling wordt een kalmerende en beschermende creme op de huid aangebracht. Hierna krijgt u advies mee naar huis over het omgaan met het behandelde gebied. Om de behandeling zo effectief mogelijk te laten zijn, krijgt u ook huidverzorgingsadviezen voor thuis specifiek voor de behandeling.

Voor behandelingen die onder verzekerde zorg vallen krijgt u na de behandeling de factuur mee die u kunt declareren bij de zorgverzekering.